Βότανα που Πρέπει να Αποφεύγουν οι Έγκυοι

Βότανα που Πρέπει να Αποφεύγουν οι Έγκυοι
Κατά γενική ομολογία, δεν θα πρέπει να παίρνετε Βότανα όταν είστε έγκυος εκτός αν συζητήσετε τις επιλογές σας με το μαιευτήρα σας.
Υπάρχει μια καλή δικαιολογία για αυτό.
Αρκετά Βότανα μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο για αποβολή.

τα ακόλουθα Βότανα είναι προς αποφυγή:
φλοιός από τη ρίζα της Βερβεριδος της κοινής, κασκάρα (Cascara) τανατσέτο, καρποί από κέδρο, αψίνθιο το κοινό (λεβιθόχορτο), φλισκούνι, φυτολάκα (pokeroot), απήγανος, κάσια, αλεξανδρινή χένα, Artemisia abrotanum (southernwood), χρυσάνθεμο, τούγια και aψιθιά, Momordica charantia (balsam pear), χαιρέφυλλο, (Κινέζικη αγγελική Hernandia, ποδόφυλλο (Padophyllum peltatum) και μέντα του Βουνού.
Tο ηρανθές της νύχτας (Enothera biennis) και το υπεpικό το διάτρητο (St. John's wort). Είναι επίσης πολύ καλή ιδέα να μην το παρακάνετε με το σέλινο και το μαϊντανό.

Το να τρώτε λίγο από αυτά τα υγιή λαχανικά δεν Βλάπτει, οι μεγάλες ποσότητες θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποιο πρόβλημα.

Θα πρέπει να περιορίσετε επίσης και την κατανάλωση καφεΐνης.

Μια μελέτη έδειξε αυτό που οι ερευνητές αποκαλούν μια «δυνατή σχέση μεταξύ της κατανάλωσης καφεΐνης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της απώλειας του εμβρύου.

Επιπρόσθετα, ακολουθούν και κάποιες άλλες απαγορεύσεις που ισχύουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης: μην καπνίζετε, μην πίνετε αλκοόλ, και πάλι, μην παίρνετε καθόλου φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων και των προϊόντων που χορηγούνται χωρίς ιατρική συνταγή, παρά μόνο κατόπιν της συμβουλής του γυναικολόγου σας.

Βότανα: 

Σχετικά άρθρα

  • Τα τυχερά παιχνίδια είναι ένας διασκεδαστικός και δημοφιλής τρόπος για να περνάει κάποιος τον ελεύθερο χρόνο του, είτε είναι μόνος είτε είναι με φίλους.
  • Μάσκες προσώπου για φακίδες πανάδες και σημάδια Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι είναι μοναδικό χαρακτηριστικό ομορφιάς, άλλες θεωρούν τις φακίδες μειονέκτημα στην εμφάνισή τους και θέλουν με κάθε...
  • Η πάπρικα είναι ζωηρόχρωμη κόκκινη σκόνη που παρασκευάζεται από τους καρπούς συγκεκριμένων ποικιλιών πιπεριάς (Καψικόν το ετήσιον, Capsicum annuum), χρησιμοποιείται δε ευρέως ως μπαχαρικό.
  • Η Ιγμορίτιδα είναι μια φλεγμονή των παραρρινίων κόλπων, η οποία μπορεί να οφείλεται σε λοίμωξη, αλλεργία, ή αυτοάνοσα νοσήματα, και σχεδόν πάντοτε οδηγεί σε μόλυνση των οστέινων κοιλοτήτων που είναι...
  • Αλοιφή για το έκζεμα