Ο άνηθος στην μαγειρική

Ο άνηθος ταιριάζει με βραστές πατάτες ή πουρέ.

Προσθέτουμε άνηθο σε συνταγές όπως σούπες,σαλάτες, μαγειρεμένα λαχανικά, αρακά, κουκιά, χορτόπιτες και σε «άσπρα» ψάρια.

Κατά το μαγείρεμα, προσθέτουμε τον άνηθο προς το τέλος, γιατί το βράσιμο καταστρέφει και την γεύση αλλα και τις βιταμίνες του.

Ο άνηθος μπορεί να καταψυχθεί και να διατηρηθεί για αρκετό καιρό.

Σχετικά άρθρα

  • Οι αιμορροΐδες ταλαιπωρούν πολύ κόσμο άλλα αντιμετωπίζονται εναλλακτικά, πολύ δραστικά με τα κατάλληλα βότανα. Τα περισσότερα από τα βότανα για αιμορροΐδες χρησιμοποιούνται κατά παράδοση ως...
  • Η τριχόπτωση ή hairloss αγγλιστί είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο στις μέρες μας, στο οποίο μπορούν τα βότανα να βοηθήσουν. Συνήθως ένας συνδυασμός άγχους, κακής διατροφής και αβιταμίνωσης είναι τα...
  • Τα βότανα μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην αντιμετώπιση της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Η υπέρταση ( υψηλή αρτηριακή πίεση ) είναι μια από τις παθήσεις την εποχής μας η οποία ταλαιπωρεί ολοένα και...
  • Δεν χρειάζεται να φτάσει το καλοκαιράκι για να στραφούμε στα βότανα για αδυνάτισμα. Ανεξαρτήτως εποχής τα παραπανίσια κιλά δεν επηρεάζουν μόνο την σιλουέτα μας αλλά έχουν σημαντική επίπτωση και στην...
  • Γνωρίστε τις αφροδισιακές τροφές, τα βότανα και τα αιθέρια έλαια που ανεβάζουν την ερωτική διάθεση στο ζενίθ κι απολαύστε μοναδικές ερωτικές στιγμές! Ποια ήταν τα μυστικά ερωτικά ελιξίρια που...